Chokolade Mousse

Hej allesammen, her forleden lavede min mor den har fantastiske Chokolade mousse, så ville lige vise jer den, så i selv kan prøve den.

Du skal bruge:

200g mørkt chokolade

1 lille klat smør

2 spsk fint lyst rørsukker

3 dl piskefløde

1 tsk vaniljeekstrakt

2 æggeblommer

2 æggehvider

1 nip salt

 Pynt:

Jordbær

Sæt en mellemstor gryde over middel varme, og fyld den havlt med kogende vand. Kvas chokoladen i indpakningen. Hæld chokoladen op i en varmebestandig røreskål, sammen med en klat smør og stil skålen over det kogende vand. Rør rundt i det til det smelter. Imens kommer du 2 spsk sukker, 3 dl fløde og 1 tsk vaniljeekstrakt i en anden skål og pisk det til en skinnende tyk masse med bløde toppe, så det ligner lidt flødeskum.

Kom æggeblommer i flødeskummet og rør dem let idet, stil dem bagefter til side. Kom hviderne i en anden røreskål, og tilsæt et nip salt og pisk dem meget stive. hæld den smeltede chokolade op i skålen med flødeskummet, og rør det godt sammen. Fold æggevidderne i med en metal ske, og stil den færdige mousse i i fryseren( du kan også stille den i køleskabet hvis den skal serveres nu. så den kan blive kold.

Det var det, ret enkelt faktisk, tjek den ud hernede, og husk at pynte den med flotte jordbær, når den skal serveres. + som en ekstra ting har jeg lagt lækre lindt chokolader ved siden af, mhhhhh.

IMG_0116 IMG_0117 IMG_0118 IMG_0121

 

Xoxo Anonymous Four C

One thought on “Chokolade Mousse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s