Shopping Tips

Hej venner.

Jeg elsker at shoppe, og det gør i sikkert også. Derfor vil jeg lave det her post med shopping tips, og jeg vil prøve at komme med de bedst mulige tips, så i får mest ud af jeres shoppetur næste gang. Lad os starte.

1.     Vilde impuls køb!

Tit når jeg er ude at shoppe, sker det at jeg køber nogle vilde impuls køb. Det kan være ved udsalg, ting der bare kalder på en eller ting man har set andre have. Tingene ender ofte bare i skabet, og kommer aldrig rigtig ud igen. For at undgå dette, er det en god ide at starte med at kigge alle de steder du har tænkt dig at tjekke ud i dag, og bagefter bestemme dig for hvad det skal købe. Man ved aldrig om der dukker noget flottere op senere. Du kan også lave en liste over hvad du skal købe, husk kun at købe det!

2.     Jeg bruger alle mine penge på mad

Prøv i stedet for at spise på Nadias, Joe & the juice, Baresso osv.. hvergang du er inde i byen, så tag mad med selv. Du kan sagtens have en sandwich eller frugt med i din taske uden det bliver klamt. Vand er også nemt, og hvis du er træt af det, så tag saft med. For at undgå at købe små snacks som is, slik osv.. så tag en müslibar med hjemmefra, de mætter altså godt.

3.     Mine ben gør ondt

Gør din ben også tit ondt, når du har gået rundt i butikkerne alt for lang tid. Have altid komfortable sko på fx Nike free, som er beregnet til, at man kan løbe 5km i, de skal nok gøre dagen lettere. Læg en plan over din shoppe dag, så du kommer rundt i alle butikkerne hurtigst og nemmest.  Og husk at tage små hvil på ”turen”, når i spiser exempelvis.

4.     Min make-up, Ad!

Når man har været i skole en hel dag, og så først bagefter skal ind til byen, så kan ens make-up godt falde lidt af. For at hjælpe på dette problem kam du fx bruge Mac FIX+ eller andre midler som gør at din make-up holder længere. Du kan også have en lille make-up pung med, hvor du kan have en concealer og -pudder til at rette makeuppen med. Hvis du er helt i krise, kan du jo altid kigge forbi Matas, og låne lidt dækstift eller lign.

5.    Hvordan kommer jeg der ind hurtigt?

Du kan jo altid tage bussen, de går rigtig tit, i hvert fald der hvor jeg bor. Men synes du også man får kvalme, og turen bare tager så lang tid, så har jeg en smart ide. CYKEL. Det går tit hurtigere end bussen, fordi den stopper så mange gange. Du får flotte lår, og en mega god røv. Du er ekstra frisk på at shoppe, og har masser af energi.  Men husk en Deo, for man kan altså godt komme til at svede lidt.

Håber i kunne lidt dette post, og der ikke var for meget tekst. Senere i dag kommer der Beauty til konfirmation og Springtime #8 med ure, glæd jer.

Xoxo Anonymous Four C


 

2 thoughts on “Shopping Tips

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s