Oscar night, the red carpet

I nat var der Oscar Awards, som foregik i USA. Det blev sendt kl 23.00 til 6.00, så der foregik hele natten. Jeg prøvede at holde mig vågen, men det var svært.  Dog fik jeg set den røde løber, hvor der altid er virkelig mange smukke kjoler. Personligt synes jeg kjolerne var lidt kedelige i år, mange af skuespillerne gik lidt med det sikre valg. Hvorimod sidste år, hvor der var mange rigtig spændene og vilde kjoler. Selv Lupita Njongo som spiller med i ” 12 years a slave” dukkede op i en meget nedringet lyseblå enkel kjole, som hun faktisk selv havde været med til at designe fra Prada. Hun var ellers blevet ret kendt for at dukke op i mange farver, ja de kaldte hende faktisk The United Colors of Lupita. Jeg har udvalgt et par fine kjoler, så tag et kig!

Billede

Her ses Jennifer Lawrence, i en flot rød kjole fra Dior. Hun var nominerede i katogorien: Best Performance by an Actress for sin rolle i American Hustle. Alle husker nok hendes fald sidste år, på vej op for at modtage sin oscar. I år faldt hun også, men det var bare på den røde løber, så det var mindre opmærksomhedsvækkende.

Billede

Her ses Amy Adams i en flot, men også lidt kedelig mørke blå kjole fra Cucci. Hun var nomineret i kategorien: Best Performance by an Actress in a Leading Role for sin rolle i American Hustle.

Billede

Her ses Anne Hathaway i en lidt anderledes sort kjole fra Prada. Der var flotte “diamant” perler på hele forsiden, og de skinte også helt vildt, da hun trådte op på scenen. Synes den var utrolig smuk, og også super moderne. Godt valgt.

Det var lidt om kjolerne fra The Oscar Awards i nat, skriv endelig hvis ønsker flere Post om dette.

p.s Stort tillykke til Helium, som vandt prisen for bedste kortfilm.

XOXO

Four Anonymous  (C)

3 thoughts on “Oscar night, the red carpet

  1. Ja vi synes også de er super smukke.
    Ja den er meget ny, vi har faktisk først fået den op at køre her i går, men den har været på vej længe, så del den endelig med alle dine veninder 🙂
    Kh Anonymous four (C)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s